Anna’s Receptsamling

mina samlade recept genom åren…

Remouladsås till fisk

Posted by Anna på februari 5, 2008

1/2 dl lättmajonnäs, 1/2 dl gräddfil eller filmjölk, 1 msk hackad bostongurka, 1 msk persilja, ev 1/2 msk kapris, ev 1/2 tsk dragon

Gör så här:

Rör ihop majonnäs och gräddfil i en skål. Blanda i bostongurka och persilja. Blanda i kapris och dragon om du så vill. Låt stå kallt en stund innan servering.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: