Anna’s Receptsamling

mina samlade recept genom åren…

Öppen filodegspaj, 6-8 portioner

Posted by Anna på februari 6, 2008

1 paket filodeg – 270 g, 50 g smält smör,

Fyllning: salladsblad, 2 röda äpplen, 1 msk riven pepparrot, ca 250 g färskost, 8 skivor rostbiff

Gör så här:

Tina filodegen i förpackningen. Skär varje blad i 8 rutor och pensla med smält smör. Nyp till mitt på varje ruta och lyft upp som en servett. Ställ längs kanten på en smord form med löstagbar botten. Lägg sedan några blad i botten och förgrädda (225 grader) i ca 10 minuter, tills formen fått fin färg. Lägg salladsbladen i pajformen. Riv äpplena grovt och blanda med pepparrot och färskost. klicka ut fyllningen i pajskalet och avsluta med att lägga på rullar av rostbiff.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: