Anna’s Receptsamling

mina samlade recept genom åren…

Wrap med skink- och paprikafyllning, 4 portioner

Posted by Anna på februari 6, 2008

250 g Keso, 1 paprika (gul eller röd), salt, grovmalen svartpeppar, 2 tunnbröd, några salladsblad, 6 skivor rökt skinka

Gör så här:

Skär paprikan på mitten och plocka ur kärnorna. Skär sedan paprikan i små tärningar. Blanda paprikan och Keso. Salta och peppra försiktigt. Täck tunnbröden med salladsblad. Lägg 3 skivor skinka och hälften av paprikafyllningen på varje bröd. Lämna lite tom plats längs ena kanten på brödet. Rulla ihop. Dela sedan de 2 rullarna i mitten, så att du får 4 wraps. Slå in wrapsen i folie.

2 svar to “Wrap med skink- och paprikafyllning, 4 portioner”

  1. Nadja said

    Dessa var otroligt lätta att göra. En lätt wrap att ta med ut på picknicken eller som en lätt, snabb lunch. Kan tänka mig att det är gott me rödlök i.

    Nadja

  2. Nadja said

    Kommer lägga ut en bild på min hemsida: http://nadjasculiness.worpress.com Välkomna.

    Nadja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: