Anna’s Receptsamling

mina samlade recept genom åren…

Sjömansfisk, 4 portioner

Posted by Anna på februari 7, 2008

3 finhackade schalottenlökar, 2 finhackade vitlöksklyftor, 200 g champinjoner, olivolja, 5 tomater i tärningar, 2 dl kycklingbuljong, 600 g potatis, 1-2 msk Tabasco green pepper, salt, peppar, 500 g filé av vit fisk (t.ex. torsk, görs eller abborre), 4 msk dill

Gör så här:

Fräs lök, vitlök och champinjoner mjuka i olja. Rör i tomattärningarna och fräs ytterligare några minuter. Häll i buljonen, lägg ner potatisen skuren i centimetertjocka skivor. Smaksätt med tabasco och salt. Sjud ca 8 minuter tills potatisen börjar bli mjuk. Lägg ner fisken i bitar, sjud 5 minuter till. Smaka av med salt och peppar, strö över med dill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: