Anna’s Receptsamling

mina samlade recept genom åren…

Bulgur med citron och pepparrot

Posted by Anna på februari 26, 2008

4 tomater, 1 msk kallpressad rapsolja, 1 msk vitvinsvinäger, ca 1 msk färsk riven pepparrot, 1/2 citronskal, flingsalt, svartpeppar 2 dl okokt bulgurvete, 50 g blandspenat

Gör så här:

Tärna/grovhacka tomaterna och blanda med rapsolja, vitvinsvinäger och färskriven pepparrot. Smaksätt med citronskal, flingsalt och nymalen svartpeppar. Blanda i det kokta  bulgurvetet och vänd ner bladspenaten. 

Passar till rosastekt entrecôte.

Källa: Ica 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: