Anna’s Receptsamling

mina samlade recept genom åren…

Ugnsbakad potatis med fetaostsallad, 4 portioner

Posted by Anna på mars 30, 2008

4 bakpotatisar

Fetaostsallad: 1 rödlök, 4 soltorkade tomater, 50 g pinjenötter, 1 kruka basilika, 300 g tärnad fetaost i olja, salt, peppar

Gör så här:

Halvera potatisarna på längden och pensla snittytorna med olja. Lägg på ugnsfast fat. Sätt in i ugnen i 200 grader ca 30 minuter tills de fått fin färg och mjuknat. Skala och skär löken i tunna klyftor. Skiva de soltorkade tomaterna. Rosta pinjenötterna i en torr panna. Blanda samman lök, basilikablad, tomater, pinjenötter och fetaost. Ta med lita av oljan som fetaosten ligger i. Salta och peppra och servera till potatishalvorna.

Källa: Matmagasinet

Ett svar to “Ugnsbakad potatis med fetaostsallad, 4 portioner”

  1. Malin said

    Mycket gott kan vi meddela från vår familj. En väldigt god med lätt lunch.

    Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: