Anna’s Receptsamling

mina samlade recept genom åren…

Kyckling och ostquesadillas med tomatsalsa, 4 portioner

Posted by Anna på september 13, 2008

8-pack Old El Paso Vetetortillas, 4 kycklingbröst – strimlade eller skurna i små bitar, 250 g riven ost – hälften cheddar och hälften mozzarella, 1 burk Old El Paso Thick ‘n’ Chunky Salsa, 10 tsk matolja, 1 burk Old El Paso Jalapenos (valfritt), 1 burk Guacamole (valfritt)

Gör så här:

Hetta upp en stekpanna med 2 tsk olja och fräs kycklingen tills den har fått en gyllenbrun färg och är genomstekt. Hetta upp en annan stekpanna med 1 tsk olja. Placera ett tortillabröd i stekpannan och skeda på ungefär en åttondel av salsan, kycklingen, jalapenos (valfritt) pch strö över en åttondel av den rivna osten. Arbeta snabbt! Stek den fyllda tortillan i 1 minut tills undersidan är lätt gyllenbrun och frasig. Vik försiktigt över halva tortillan med hjälp av en stekspade och pressa ihop kanterna så att den försluts. Stek ytterligare några minuter tills den är frasig och gyllene. Gör samma sak med de återstående tortillabröden. Halvera och servera med guacamole och ett stort leende.

Kyckling och ostquesadillas med tomatsalsa

Källa/Foto: Old El Paso

2 svar to “Kyckling och ostquesadillas med tomatsalsa, 4 portioner”

  1. Nadja said

    Men gud så gott det ser ut! Jag åt något likande för någon dag sedan…enchiladas också från Old El Paso. Se mera på min matblogg http://nadjasculiness.wordpress.com

    Detta recept kommer jag säkert att prova någon dag…återkommer i så fall.

    Nadja

  2. Anna said

    Det här måste jag prova låter supergott

    anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: