Anna’s Receptsamling

mina samlade recept genom åren…

Pepparrotsspäckad karré, 4-6 portioner

Posted by Anna på november 18, 2008

ca 1 kg fläskkarré, 1 msk smör eller margarin, 2 msk riven pepparrot, 2-3 msk finklippt persilja, 3/4 tsk salt, 1/2-1 krm svartpeppar

Gör så här:

Skär en djup skåra i köttet längs med benen. Blanda matfett, pepparrot och persilja. Fördela blandningen i skåran och fäst ihop med tandpetare. Grnif in köttet med salt och peppar. Lägg karén i en ugnssäker form och stek i 175 grader cirka 1 1/2 timme. Låt köttet stå och ”vila” en stund. Skiva köttet. Servera med råstekt potatis och sallad till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: